Наши партнеры

MenuBrøndby-keeper: Jeg er DK's bedste

Dansk fodbold

Stephan Andersen er, ifølge ham selv, den bedste målmand i Danmark, også selvom han har droppet fælt nogle gange i Brøndby.

Stephan Andersen har haft en usikker start i Brøndby siden han skiftede til klubben. Det har dog ikke påvirket ham synderligt meget, da han fortsat mener, at han er den bedste målmand i Danmark.

“Jeg siger jo selv, at jeg er den bedste målmand i Danmark, og det holder jeg fast i. Og jeg ved, at lige så snart jeg er tilbage på mit niveau, er jeg lige så god som dem, der spiller fast på landsholdet, hvis ikke bedre.” sagde Stephan Andersen til Ekstra Bladet

Stephan Andersen udtalte også, at han har en stærk mentalitet, og at det kan ses i, at han ikke laver fejl flere kampe i træk.

“Selvfølgelig har jeg lavet fejl og vist ustabilt spil, men jeg har stadig rejst mig efter hver kamp. Det er ikke sådan, at det har været ned ad bakke fem kampe i træk,” sluttede han.

Stephan Andersen og resten af Brøndby-mandskabet møder senere i dag FC Midtjylland på SAS Arena, hvor de skal bryde den dårlige udebanestatistik.Kommentér

6 kommentarer til “Brøndby-keeper: Jeg er DK's bedste

 1. AK siger:

  Han er ikke den bedste i Danmark, heller ikke når han ikke laver fejl. En målmand som Jesper Christiansen, Onyszko og til dels Kim Christensen er altså på hans niveau eller over.

 2. Mikkel Lasson siger:

  Det må være pinligt at se tilbage på den udtalelse, når de lige har tabt 0-5 🙂

 3. Lasse Hansen siger:

  Alle de tre målmænd som du nævner AK, er betydeligt bedre en Stephan.

  I mine øjne hører han ikke til i en klub, der har ambitioner om at blive danske mestre.

 4. AK siger:

  Helt enig, Lasse

  Han kunne stå godt for et hold som AGF, i og med at han vil have meget og lave og så kommer der mål ind…

 5. Carsten83 siger:

  Ja han er jo den rene Buffon. Hvor herre til hest. Han lignede en som havde drukket en flaske snaps mod Fcm!:D

 6. Andreas Johnke siger:

  Ganske forfærdelig kommentar fra ham. Som han selv siger laver han fejl.. Men han går ikke nedad bakke i 5 kampe i træk… Nævn bare én SAS liga keeper igennem tiderne, som har stået 5 møgkampe i træk. Jeg kan ikke huske en, så at han ikke er direkte ringe er da et møgargument for at han er DK's bedste. Sådan et skvat, undskyld mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu