Наши партнеры

MenuBrøndby jagter midtbanespiller

Dansk fodbold

Brøndbys direktør Per Bjerregaard har fortalt magasinet Fodbold i Brøndby, at klubben har afgivet et tilbud på en midtbanespiller, som de har fulgt i mere end et år.

Brøndby har allerede præsenteret en ny forstrækning i angrebet, nemlig Peter Madsen. Nu har Bjerregaard så afsløret, at klubben jagter endnu en forstærkning, han vil dog ikke afslører hvilken spiller der er tale om.

”Vi har afleveret et tilbud på en midtbanespiller, som vi har fulgt i mere end et år. Vi har set ham flere gange. Vi skal tilbage til at være grundige, når vi sikrer os, at spilleren også mentalt passer til fodboldklubben. Vi har altid haft en strategi omkring spillerkøb, og den skal sådan set bare følges Det burde give resultater allerede i den kommende sæson,” fortalte Per Bjerregaard til magasinet Fodbold i Brøndby.

”Fjern skaderne, sæt holdet og se, om vi ikke kan konkurrere mod dem, vi gerne vil konkurrere mod. Top-to igen til næste år. Der hører vi hjemme. Der skal vi blive,” sagde direktøren

I den forgangne sæson formåede Brøndby kun at havne på en sjetteplads i SAS Ligaen, dette var ingen tilfredse med, det gjorde det heller ikke meget bedre, da man kunne konstatere at klubben fra Vestegnen ikke havde vundet en eneste kamp på udebane.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu