Наши партнеры

MenuBrøndby inviterer til fodbold som undskyldning

Dansk fodbold

Efter skandalen i Rønne i opvisningskampen mellem Brøndby og AaB, har ledelsen i Brøndby nu valgt at invitere bornholmske ungdomsspillere til gratis fodbold på Brøndby Stadion.

Brøndby IF har i samarbejde med Bornholmsk Boldspil Union valgt at byde til gratis fodbold på Brøndby stadion. Tilbuddet kommer efter, at fodboldbøller i en kamp mellem Brøndby og AaB på Rønne Stadion, gik lidt for vidt.

Tilbuddet gælder kun for ungdomsfodboldholdene samt deres trænere og forældre. Brøndbys kamp mod FC København, er ligeledes heller ikke med i tilbuddet, mens alle Brøndbys andre kampe i SAS Ligaen er inkluderet i tilbuddet.

”Vi i Brøndby IF havde set frem til jubilæumskampen imod AaB på Rønne Stadion i juni, og vi var derfor meget kede af kampens hændelsesforløb. Vi håber med denne invitation til SAS Liga-Fodbold og Brøndby – Auxerre på Brøndby Stadion til de bornholmske fodboldklubbers ungdomsspillere, at råde lidt bod på den kedelige oplevelse som mange børn og forældre fik,” fortalte Per Bjerregaard.

BBU er også meget glade for dette initiativ, som der i fællesskab er blevet gjort, og formanden forsikrer, at Brøndby på trods af balladen ikke har mistet deres bornholmske fans.

”Det er en meget flot gestus fra Brøndby IF’s side med disse invitationer. Vi var som arrangører også kede af hvordan jubilæumskampen udviklede sig, og jeg synes det er flot at Brøndby på denne måde vil tilgodese den bornholmske fodboldungdom med fribilletter. Der er ingen tvivl om at Brøndby IF fortsat har mange fans blandt den bornholmske fodboldungdom, og måske flere efter dette efterår,” udtalte BBU’s formand Erik Hjorth.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu