Наши партнеры

MenuBrøndby hentede uafgjort hjemme i EL-kvalen

Europa League

Brøndby IF formåede ikke at holde gæsterne fra at score, da de her til aften mødte Legia Warszawa i tredje kvalifikationsrunde til Europa League-gruppespillet. Kampen på Brøndby Stadion endte uafgjort 1-1.

Brøndby fik her til aften besøg af Legia Warszawa hjemme på Brøndby Stadion, hvor de mødtes i den første kamp i tredje kvalifikationsrunde til Europa League-gruppespillet.

Brøndby satte sig solidt på spillet fra første fløjt, men polakkerne lod sig dog ikke skramme af hjemmeholdets dominans, så allerede efter fem minutter fik Marcin Mieciel afprøvet Stephan Andersen i Brøndby-målet, men hans hovedstød manglede fart for at true Andersen.

I modsatte ende kom værternes duo Samuel Holmén og Ousman Jallow frem til en række muligheder, men skarpheden manglede i de afsluttende situationer.

Herefter angreb Brøndby fra modsatte side, hvor Alexander Farnerud demonstrerede sin gode sparketeknik, men desværre for hjemmeholdet, røg læderet direkte i handskerne på gæsternes målmand, Jan Mucha, som stod enormt stabilt kampen igennem.

Selvom Legia Warszawa ikke stod for hovedparten af de offensive fremstød i første halvleg, var det udeholdet, som kunne glæde sig over en føring ved pausefløjtet.

Samuel Holmén trak i nødbremsen i det lille felt hos Brøndby, og dommeren pegede omgående på pletten. Stephan Andersen hoppede til samme side som Maciej Iwanski sparkede, men han kunne ikke hindre målet, eftersom Iwanski satte bolden millimeter præcist med en passende højde.

Brøndbys Morten Duncan Rasmussen fik sæsondebut efter 15 minutters spil af anden halvleg, og allerede fem minutter efter, var han tæt på at bringe balance i regnskabet, men Jan Mucha var svær at passere denne aften.

Værterne fortsatte det solide pres mod polakkernes mål, men forløsningen kom først med små tyve minutter igen. 71 minutter inde i kampen blev der begået straffespark mod Morten Duncan Rasmussen og Alexander Farnerud skulle sparke, hvilket han gjorde sikkert til slutresultatet 1-1.

Returopgøret finder sted i Polen på Legia Warszawas hjemmebane om en uge.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu