Brøndby hænger fortsat på FCK

Brøndby kunne med en sejr ude over Nordsjælland igen bringe sig op siden af FCK. Missionen lykkedes for de blå-gule, men spillet var ikke prangende og effektiviteten manglede i den grad foran mål.

Efter en start hvor spillet og chancerne bølgede frem og tilbage, var FCN for alvor tæt på, da Andreas Dahl flot sparkede et frispark direkte på overliggeren.

Alligevel var det de blå-gule, der bragte sig i front, da Samuel Holmen, efter flot opspil i højresiden, tog et par træk ind i banen og meget sikkert bankede bolden helt op i krogen.

Efter målet satte Brøndby sig mere på begivenhederne, men der blev ikke scoret mere i halvlegen.

Anden halvleg startede ligesom første. Spillet bølgede igen frem og tilbage og kort inde i halvlegen scorede Fetai på en friløber, da Bernburg flot spillede ham fri i højresiden.

Der gik dog ikke længe før nordsjællænderne igen kunne få hænderne ned. Efter opspil i venstre-siden lykkedes det for Holmen at bringe bolden frem til efterårets helt store spiller, Michael Krohn-Dehli. Den lille kreatør stoppede fuldstændig op og på kanten af feltet bankede han den usvigeligt sikkert op i krogen. 2-1 til Brøndby.

Efter føringsmålet trak Brøndby sig længere tilbage og Nordsjælland satsede mere og mere offensivt. Det betød store huller i forsvaret, men Brøndby og specielt Ousman Jallow misbrugte chance på chance og i overtiden var Jallow endda fulstændig fri foran et tomt mål, men angriberen tøvede mere end bare længe og kampen sluttede derfor 2-1.

Brøndby hænger derfor stadig på i toppen og guldkampen er fortsat intens.