Наши партнеры

MenuBrøndby forstærker defensiven

Dansk fodbold

Brøndby har i dag skrevet en fire år lang kontrakt med den svenske forsvarer, Jon Jönsson, som kommer til den københavnske vestegn fra franske Toulouse, hvor den tidligere Brøndby-spiller, Johan Elmander har sin daglige gang.

Jon blev i 2007 hentet til den Toulouse, men et indgreb i anklen gjorde at han ikke kunne få tilspillet sig en fast plads på holdet, derfor skifter den 24-årig svensker til Brøndby.

Den svenske midterforsvarer beskrives som en spiller der er dygtig, forudseende og god med hovedet.

”Jon Jönsson er meget dygtig på bolden. Han er en hurtig og forudseende spiller, der også er god i hovedspillet. Vi har fulgt ham fra hans tid i Elfsborg, hvor han var det hotteste stoppernavn i svensk fodbold, og en af de mest interessante forsvarsspillere i Skandinavien. Vi er meget glade for, at få tilknyttet så dygtig en spiller,” udtaler Brøndbys sportschef, Anders Bjerregaard til Brøndbys hjemmeside.

Jönsson har taget Johan Elmander og Brøndby-spilleren, Samuel Holmén, med på råd omkring sine overvejelser om klubskiftet og særligt at Samuel Holmén allerede spiller i Brøndby vidner om ambitioner, mener Brøndbys nyindkøb.

”Jeg ved, at Brøndby har fulgt mig i noget tid og fra Elmander har jeg hørt rigtig meget godt om klubben. Jeg kender Samuel Holmén rigtig godt, og det er klart at det betyder meget hvad en tidligere og en nuværende spiller fortæller. Især kan jeg mærke på Samuel, at der er store ambitioner i klubben, og det tiltaler mig. Samtidig handler det naturligvis om, at få spilletid på højt niveau og i de bedste omgivelser, og derfor var jeg faktisk ikke i tvivl, da klubben igen henvendte sig,” siger den nye Brøndby-spiller.

Brøndby træner senere i dag for første gang siden sommerferien, der vil Jönsson også træne med og han kan se frem til et møde den danske presse efter træningen, hvor der er pressemøde omkring den kommende sæson.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu