Наши партнеры

MenuBrøndby forlænger med stortalent

Dansk fodbold

Brøndby har forlænget kontrakten med stortalentet Mustafa Hassan, sådan at hans kontrakt nu løber frem til sommeren 2011.

Mustafa Hassan er en spiller man forventer en del af i Brøndby, det understreges nu med at Brøndby har forlænget kontrakten med ”Mus”.

”Det er glædeligt, at vi nu har endnu én af vores meget lovende talenter tilknyttet på en længere kontrakt,” siger Brøndbys talentchef Kim Vilfort til Brøndbys hjemmeside.

I efteråret var Hassan oppe at snuse til førsteholdet, hvor han blandt andet startede inde i pokalkampen mod Holstebro og sad på bænken i den sidste kamp mod OB, hvor han dog ikke kom på banen. Det kommer til at ske mere i fremtiden.

”Han skal nu vise, at han kan tage næste skridt og fortsætte udviklingen, for der er ingen tvivl om, at han har et stort potentiale. Han har allerede været med inde over A-truppen nogle gange, hvor han også har fået debut, og han træner jævnligt med truppen,” udtaler Vilfort.

Hassan er født i Afghanistan, men i 2008 fik han dansk pas og nu har han fået tilladelse til at repræsentere Danmark, selvom der normalt skal gå fem år fra indfødsretten.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu