Наши партнеры

MenuBrøndby forlænger med forsvarstalent

Dansk fodbold

Brøndby IF og Jacob Berthelsen er blevet enige om en ny kontrakt, der vil holde den unge forsvarsspiller på Brøndby Stadion frem til udgangen af 2010.

Jacob Berthelsen, der for nyligt blev rykket op i Brøndbys A-trup, har forlænget sin kontrakt med klubben fra Vestegnen således, at den nu løber frem til 31. december 2010. Den 21-årige forsvarsspiller ser nu frem til et spændende forår med førsteholdstruppen.

”Min personlige ambition er selvfølgelig på sigt at blive fast mand. Der er hård konkurrence om en plads på holdet, og jeg vil gøre alt hvad jeg kan, for at få min del af kampene. Jeg glæder mig til at starte op igen og jeg ser frem mod et spændende forår,” siger Jacob Berthelsen til klubbens hjemmeside.

Brøndbys sportschef, Anders Bjerregaard, er ligeledes glad for, at det lykkedes parterne at blive enige om en kontraktforlængelse.

”Jacob har udviklet sig meget det seneste år, og i efteråret viste han, at han er klar til at spille på det her niveau. Han er et stort forsvarstalent, som vi har store forventninger til, og jeg glæder mig til at følge hans udvikling de kommende år,” udtaler Anders Bjerregaard.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu