Наши партнеры

MenuBrøndby fik forårets første sejr

Dansk fodbold

Tredje gang var lykkens gang for Kent Nielsen, da Brøndby søndag aften vandt 2-0 over et svagt spillende AGF-hold, der sagtens kunne have tabt større, men Brøndby var ikke effektive foran mål og derfor vandt de ikke med mere.

AGF lagde kampen bedst ud og lagde et pres på Brøndby, der dog lukkede fornuftigt af defensivt og ikke lod AGF komme frem til nogen nævneværdige chancer. Stille og roligt kom Brøndby med i kampen, men den sidste aflevering eller berøring manglede for at de blev helt farlige.

Morten ”Duncan” Rasmussen brød efter 20 minutter igennem på kanten og lagde bolden ind til svenske Alexander Farnerud, der selvom han blev hårdt presset af Ulrik Lindkvist, fik bolden over stregen og dermed scorede sit andet mål i to kampe.

Anden halvleg stod der Brøndby på og de kunne med mere effektivitet foran mål have fordoblet føringen, men det skete først i overtiden, hvor indskiftede Ousman Jallow gjorde det til slutresultatet 2-0 efter et frispark, som Michael Krohn-Dehli sendte ind i hovedet på gambianeren.

Med sejren rykker Brøndby op på en delt førsteplads med FCK, der dog ligger nummer et pga. en bedre målscore. AGF bibeholder sjettepladsen, men de skal kigge sig bagud, idet Randers kun er et point efter dem med en kamp i overskud.

Se hele stillingen fra SAS Ligaen herunder:

SAS LigaKommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu