Наши партнеры

MenuBrøndby-fiasko mod estere

Europa League

Brøndby fejlede på hjemmebane, og måtte slukørede forlade banen med et 0-1-nederlag til estiske Flora Tallinn i kvalifikationen til Europa League.

Brøndby tog på hjemmebane imod Flora Tallinn fra Estland, i en kamp som hjemmeholdet gik ind til som markante favoritter. I startopstillingen fandt man Mikael Nilsson, som startede på højre side af midtbanen.

Brøndby styrede da også fuldstændig kampen i 1. halvleg som de qua deres favoritværdighed burde, men på trods af flere store chancer gik holdene til pause med 0-0, efter en halvleg hvor hjemmeholdet burde have puttet mindst to kasser i nettet.

Det store spild i 1. halvleg viste sig fatalt efter pausen. Hjemmeholdet kom ud fra pausen i et noget lavere gear end det de havde vist før pausen, men det var nu ikke det som vendte kampen på hovedet. Det var derimod udeholdets Vanna der med et dommedagshug kanonerede kuglen i hjørnet fra godt og vel 25 meters afstand. En kold dukkert til Brøndby som på dette tidspunkt burde have været komfortabelt foran.

Målet chokerede hjemmeholdet, og de fandt, på trods af et par chancer i 2. halvleg, aldrig tilbage til det udemærkede spil som de havde vist i 1. halvleg.

Kampen ud forsøgte Brøndby at presse på, men uden resultat, og Brøndbyspillerne måtte derfor forlade banen med et 0-1-nederlag. Et nederlag som tangerer det pinlige.

Returopgøret spilles den 23. juli i Tallinn.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu