Наши партнеры

MenuBrøndby-direktør vil satse på hjemmeavl

Dansk fodbold

Brøndbys adminstrerende direktør Frank Buch-Andersen fortæller at man i fremtiden i langt højere grad vil satse på unge talenter fra klubbens egne ungdomshold.

Frank Buch-Andersen er netop tiltrådt som afløser for den fyrede Hermann Haraldsson som adminstrerende direktør i Brøndby, og den nye mand i spidsen har en klar idé om hvordan SAS Liga-klubben kommer tilbage til europæisk topfodbold.

“Vi skal være Danmarks bedste fodboldklub igen. Vi skal tilbage til at have en rygrad af egen avl, og det bliver et langsigtet projekt, der måske tage to til fire år. Vi har nogle af de dygtigste og højtuddannede trænere overhovedet. Det gælder hele vejen nedefra og op,” siger Frank Buch-Andersen til Fodbold i Brøndby og uddyber:

“Vi skal have udviklet, de talenter vi har, og vi skal være bedre til at holde på de talenter, vi har, og vi skal være bedre til at få talent til vores klub. I Brøndby kommer vi ikke til at lave store gearede investeringer, hvor vi sætter en masse flere ben på vores forretning. Det er simpelthen for risikofyldt.”

“Men det er bestemt muligt, at vi i løbet af nogle år vil se på, hvordan vi kan udnytte det kommercielle brand, vi har til at sætte andre ting på, som vil kunne skabe værdi for vores klub. Men vi vil kun gå ind i nye forretningsområder, hvis vi med sikkerhed kan se, at det vil tilføre penge til vores kerneforretning.”

På trods af den nye stilling som direktør, så har Buch-Andersen siddet i Brøndbys bestyrelse i fire et halvt år.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu