Наши партнеры

MenuBrøndby-boss tilfreds med transfervindue

Dansk fodbold

Brøndbys direktør, Hermann Haraldsson, er ganske godt tilfreds med januar måneds transfervindue, hvor klubben er gået efter ikke at sælge stamspillerne.

Brøndby har ikke været så synlig ved dette transfervindue, men alligevel er Brøndby-direktør, Hermann Haraldsson, utrolig tilfreds med transfervinduet, hvor han ikke har haft lyst til at sælge sine profiler.

“Vi har sagt pænt nej tak. Vi har overhovedet ikke været interesserede i at sælge nogen som helst,” siger han, hvorefter han uddyber, at der er tre grunde til det.

“Det skyldes for mig at se tre ting. For det første er der ikke kommet de her monsterbud fra udlandet. Om det så skyldes finanskrise eller noget andet, det må man selv gætte på. For det andet så er de danske klubber veldrevne, og derfor har man ikke behov for at sælge ud af arvesølvet for at lappe de økonomiske huller, og for det tredje så gør den nye struktur i kvalifikationen til Champions League i den kommende sæson, at et mesterhold i Danmark har bedre muligheder end nogensinde for at komme med i gruppespillet. Derfor er der ingen af titelkandidaterne, der vil svække sig i konkurrencen om mesterskabet,” siger Hermann Haraldsson til TV 2 Sporten.

Chefen er også sikker på, at dansk fodbold vil fortsætte den massive fremgang i europæisk fodbold mange år fremover.

“Det viser, at den danske liga er en økonomisk ansvarlig og stærk liga, og jeg er sikker på, at vi allerede fra efteråret vil se danske hold som en fast bestanddel i gruppespillet i både Champions League og UEFA Cuppen, og at det vil være sådan i mange år fremover.”Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu