Наши партнеры

MenuBrøndby-boss skuffet over DBU

Dansk fodbold

Brøndby IF’s direktør Hermann Haraldsson var tydeligvis utilfreds, da han modtog meddelelsen om, at FC Københavns hjemmebane, Parken, også vil lægge græs til pokalfinalen i de kommende tre år, idet Brøndby også havde afgivet et bud.

Brøndby-direktør Hermann Haraldsson er uforstående overfor, hvorfor arvefjenderne FC Københavns hjemmebane er blevet foretrukket frem for Brøndby Stadion, da han mener, at hans klub lagde det bedste tilbud på bordet.

”Det undrer mig meget. Der er ingen grund til at lave udbud, hvis ting som tradition og historie er de afgørende parametre. Vi har givet et bud, som var økonomisk meget attraktivt, hvor vi giver langt mere til de deltagende klubber. I min verden burde det vægte mere end tradition,” forklarer Hermann Haraldsson til Ritzau, og uddyber:

”Jeg føler, det har været afgjort på forhånd og at vi har spildt kræfter på det her, siger Brøndby-direktøren, som ikke regner med, at hans klub vil byde igen om tre år, når kontrakten med Parken atter udløber. Det nytter alligevel ikke noget. Om tre år er der endnu mere historik, der taler til Parkens fordel.”

Læs også:

Pokalfinalen afvikles i Parken de næste tre årKommentér

En kommentar til “Brøndby-boss skuffet over DBU

  1. AK siger:

    Hvad kan de også forvente? De har 12.000 færre pladser på stadion end Parken, så at spille finalen i Parken er jo klart nok!:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu