Наши партнеры

MenuBrøndby blev udspillet i Horsens

Dansk fodbold

AC Horsens tog søndag imod Brøndby, og gæsterne fra Vestegnen blev udspillet af hjemmeholdet, der vandt hele 3-0. Gilberto Macena imponerede ved at score to mål og sikre et straffespark til Horsens.

Brøndbys træner Kent Nielsen var tilbage på sin gamle hjemmebane, da AC Horsens tog imod Brøndby. Derudover stod den tidligere Brøndby-assistent Henrik Jensen, der nu står i spidsen for Horsens, overfor sin gamle klub.

Det var gæsterne, der lagde bedst fra land, dog uden at skabe nogen store chancer, og så tog Horsens over. Efter en halv times spil kom værterne i front, da Rawez Lawan sendte Gilberto Macena af sted i dybden. Den brasilianske angriber prikkede bolden forbi Brøndbys målmand, Stephan Andersen, der ramte Macenas fødder med hænderne, og dommer Thomas Vejlgaard dømte straffespark.

Dette sparkede Niels Lodberg sikkert i mål, og så var Horsens lidt overraskende foran 1-0. Det skulle dog blive værre for Brøndby. Kort tid inden pausen sparkede Besart Berisha på mål, men afslutningen blev blokeret af en Brøndby-spiller. Macena fik dog hurtigst fat i bolden, og han sparkede Horsens på 2-0.

Tyve minutter inde i anden halvleg fik størstedelen af tilskuerne igen noget at juble over, da Macena scorede til 3-0. Berisha headede et indlæg på tværs, Macena steg op og sendte bolden i nettet.

Efter denne scoring faldt intensiteten i kampen. Brøndby-spillere troede ikke længe på tingene, og Horsens var yderst tilfredse med 3-0-føringen. I kampens afslutning blev Horsens’ Allan Søgaard udvist, da han fik sit andet gule kort.

Kampen var dog afgjort, og det endte dermed med en 3-0-sejr til hjemmeholdet Horsens, der med sejren kommer op over nedrykningsstregen. Brøndby er fortsat placeret på andenpladsen, men har nu kun to point ned til OB på tredjepladsen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu