Наши партнеры

MenuBrøndby besejret på eget græs

Dansk fodbold

OB viste i aften, hvorfor de ligger på førstepladsen i SAS Ligaen, da de med de overbevisende cifre 3-1 besejrede Brøndby IF på Brøndby Stadion.

OB-spillerne lod til at være i topform, og gæsterne satte sig hurtigt på opgøret. Efter 19 minutter lykkedes det for OB’s Peter Utaka at score, da han modtog en flot aflevering fra Johan Absalonsen, hvorefter Utaka afdriblede Thomas Rasmussen og resolut sendte bolden ned i højre side af målet forbi Stephan Andersen i Brøndby-buret.

Derefter havde Brøndby to store muligheder for at komme på måltavlen. Først var Michael Krohn-Dehli tæt på at passere Roy Carroll, mens hjemmeholdet også havde et skud på stolpen. Skæbnen var dog hård for værterne, idet OB fik udbygget føringen i tillægsminutterne i første halvleg.

Brøndbys Stefan Gislason nedlagde Hans Henrik Andreasen i straffesparksfeltet, og kort efter kunne Chris Sørensen score sikkert til 2-0.

I anden halvleg viste Brøndby helt anderledes takter, og de lugtede tydeligvis blod, da spillerne nu gik endnu hårdere til stålet end i første halvleg. Holdet fik en række muligheder, men først med små tyve minutter tilbage af kampen lykkedes det for at passeret OB’s keeper. Morten Duncan Rasmussen demonstrerede en af sine spidskompetencer og headede hjemmeholdet på måltavlen.

Herefter pressede Brøndby-spillerne yderligere på for en udligning, men Johan Absalonsen sørgede for at cementere OB’s sejr, da han scorede på et kontramål i kampens overtid til 3-1.

Dermed beholder OB deres førsteplads med 35 point efter 16 spillerunder, mens Brøndby IF ligger nummer fire. FC København slog tidligere på dagen Randers FC og ligger derfor på andenpladsen. Esbjerg fB indtager tredjepladsen, trods gårsdagens 3-0-nederlag til FC Midtjylland.

I de resterende kampe vandt FC Nordsjælland lørdag 2-1 mod HB Køge på udebane, mens SønderjyskE ganske overraskende besejrede Silkeborg IF med 2-1, eftersom de scorede fem minutter før tid.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu