Наши партнеры

MenuBrøndby afviser Schmeichel-tilbud

Dansk fodbold

Brøndby-ledelsen takkede nej til Peter Schmeichels tilbud, som lød på 250 mio. kr. samt nyt blod til klubben.

Peter Schmeichel bliver ikke sportsdirektør i Brøndby. Det blev en realitet, da den tidligere danske landsholdsmålmand her til middag meddelte, at Brøndby-ledelsen ikke ville acceptere det tilbud, som han sammen med en investorgruppe havde præsenteret klubbens ledelse for.

”De sagde, at de ikke kunne tage stilling på nuværende tidspunkt. Så ja, jeg er lidt skuffet,” var Peter Schmeichels umiddelbare kommentar efter to timers forhandlinger.

Ifølge Schmeichel havde Brøndbys ledelse en plan på kort sigt, mens investorgruppens plan var på noget længere sigt. Derfor kunne parterne ikke nå til enighed.

“Det kunne ikke lade sige gøre nu. Det må jeg acceptere. Jeg er glad for, at jeg gjorde forsøget. Håber det har sat nogle tanker i gang både internt og eksternt i denne fodboldklub,” sagde Schmeichel til den fremmødte presse.

“Om der sker noget om et halvt år, det kan jeg ikke sige. Der er sået nogle frø nu og jeg håber at klubben kommer videre i en opadgående udvikling,” fortsatte målmanden ifølge TV2.

Schmeichel har derfor besluttet sig for, at lægge sin plan bag sig omkring Brøndby og i stedet fokusere på sin rolle som tv-vært.

”Det er slut nu. Jeg skal lave landskamp i denne uge for TV3. Det kan være, der er sat noget i gang herude. Jeg ved ikke, om der sker noget om et halvt år. Men lige nu er det overstået for mit vedkommende,” udtalte skuffet Schmeichel.

Han var dog glad for, at det var lykkedes for ham at komme i dialog med Per Bjerregaard og Brøndby-ledelsen.

”Det var positivt, at vi fik udryddet nogle misforståelser og fik talt om de personer, der er kommet med tilbuddet, og hvad deres intentioner er,” sagde han til B.T.

Peter Schmeichel slår samtidig fast, at det ikke er et tilbud, som han har tænkt sig at forsøge sig med i andre klubber.

”Det skulle da lige være Manchester United, men jeg tror ikke, at jeg kan rejse den slags penge, som klubben vil koste.”

”Brøndby er mit hjerte. Og jeg har gjort det her i frustration over den måde tingene har udviklet sig. Jeg kunne ikke drømme om at gå ind i andre klubber.”

Efter mødet var det en forholdsvis tavs Per Bjerregaard, der mødte pressen.

”Vi har fået en henvendelse om en kapitaltilførsel. Og det er jo positivt. Henvendelsen kom midt i en proces, hvor vi var i gang med en udvikling af den kommercielle side af Brøndby blandt andet med ansættelsen af en ny administrerende direktør. Men nu er tilbuddet udløbet,” sagde Per Bjerregaard til B.T.

Han ville overhovedet ikke svare på spørgsmål fra pressen.

”Vi har haft drøftelser med repræsentanter for investorgruppen om deres intentioner, og det var positivt og interessant. Det er en bestyrelsessag, og den vil blive behandlet sådan. Eventuelt andre oplysninger vil komme som en fondsbørsmeddelelse, da vi er et børsnoteret selskab,” sluttede Per Bjerregaard.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu