Наши партнеры

MenuBrøndby-afsnit i Parken udsolgt på en time

Dansk fodbold

De 1.500 pladser, som Brøndby har fået tildelt til FCK – Brøndby den 15. maj blev sat til salg kl. 9.30 tirsdag morgen og allerede kl. 10.30 kunne Brøndby Shoppen meddele at alle billetterne er udsolgt.

I sidste uge klagede Brøndbys fanklub, Brøndby Support, over det lave antal billetter, som klubben har fået tildelt til ”The New Firm”. Normalvis får Brøndby omkring 3.500 billetter til opgøret, men den her gang har de ”kun” fået tildelt 1.500 pga. nedrivningen af den gamle Coca Cola-tribune.

Allerede kl. 4.30 tirsdag morgen var de første folk ude foran Brøndby Shoppen og den kø blev stille og roligt længere. Da salgsstedet åbnede kl. 9.30 var køen allerede 100 meter lang og derfor blev alle billetterne revet væk efter en time.

”Der var tryk på fra morgenstunden og vi kunne hurtigt se der ville blive udsolgt tidligt. Vi var ude med kaffe til de ventende et par gange i løbet af morgenen, og fik en god snak med mange i køen. Vi kunne helt sikkert have solgt mange flere billetter bare i dag, men de er altså allerede væk,” siger den shopansvarlig Jesper Andersen til Brøndbys hjemmeside.

Han gætter på klubben kunne have solgt to-tre gange så mange billetter, som der var blevet givet til Brøndby og opfordrer samtidig folk til at købe billetter til de vigtige hjemmekampe.

Læs også:

Brøndby Support vrede over FCK-beslutningKommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu