Наши партнеры

MenuBrøndby afslår ishockey-tilbud

Dansk fodbold

Førerholdet i SAS Ligaen Brøndby IF har afslået tilbuddet om billigt at overtage Hvidovre Ishockey, der fattes penge efter to sponsorers farvel.

Brøndby IF har mandag afslået tilbuddet om at overtage Hvidovre Ishockey, der har mistet to sponsorer, til en billig pris.

“Vi har takket nej. Det er ikke inden for vores strategiske planer at være en del af ishockey, som har en kedelig track record med ikke at generere overskud,” siger administrerende direktør i Brøndby, Hermann Haraldsson, til Nyhedsbureauet Newspaq.

Direktøren understreger kraftigt, at Brøndbys primære fokus er fodbold, hvorfor der altså ikke er planer om at indgå i andre sportsgrene.

“Hvis vi skulle vælge ishockey, skulle det nok være Rødovre, fordi vores fans holder med dem, men fodbold har vores fulde fokus,” lyder det fra Hermann Haraldsson.

Hvidovre-direktøren Michael Augustsen fremsatte tidligere på dagen sin henvendelse til Brøndby for at afhjælpe klubbens stigende økonomiske krise, der nu kan koste holdet pladsen i årets ishockey-turnering.

Brøndbys sponsor Kasi-Group har imidlertid foreslået, at man skabte et professionelt håndboldhold, men de planer blev ikke kreeret i første omgang.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu