Наши партнеры

MenuBrian Priske skriver kontrakt med oprykker

Dansk fodbold

Som forventet kunne oprykkerklubben, Vejle, i dag præsentere en markant forstærkning af truppen, der til næste år skal spille i SAS Ligaen. Der er tale om en landsholdsback, der længe har huseret i belgisk fodbold. Brian Priske er navnet på Vejles største nyindkøb gennem længere tid.

Vejle sikrede sig tidligere på måneden oprykning til Danmarks bedste række, da man sluttede på de oprykningsgivende pladser i Viasat Sport Divisionen. I dag har man hentet en markant forstærkning til klubben, der skal være behjælpelig med at sikre endnu et år i SAS Ligaen. Brian Priske har skrevet en 3-årig kontrakt med klubben.

“Vi er glade for, at en spiller med Brian Priskes kvaliteter har valgt Vejle Boldklub på et moderne fodboldmarked. Vi har meldt ud, at vi søgte en spiller – gerne en midterforsvarer med lederegenskaber og med en professionel modenhed, og det må man sige, at vi har fundet i Brian Priske, som har års erfaring i topfodbold, siger Vejles sportschef Hans Lauge i en pressemeddelelse.

Hovedpersonen selv er også tilfreds med skiftet, og glæder sig til at gå i gang med den ambitiøse plan som klubben har fremlagt.

“Jeg har valgt Vejle Boldklub, fordi de fremlagde et spændende og udfordrende projekt, og det har været vigtigt, for jeg vil ikke vende hjem for enhver pris. Jeg er drevet af den udfordring og det spændende projekt, som Vejle Boldklub kunne tilbyde mig. Samtidig ser jeg frem til den sportslige udfordring, som det bliver at spille i midterforsvaret, hvor man har noget mere ansvar end på højre back,” siger Brian Priske.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu