Наши партнеры

MenuBrasilien VM-klar efter sejr over Argentina

VM

Brasilien besejrede i nat Argentina med de overbevisende cifre 3-1, og dermed var holdet videre til VM-slutrunden 2010. Luis Fabiano blev dobbeltmålscorer.

De to store giganter Argentina og Brasilien mødtes i nat. Argentinerne havde hjemmebanefordelen, men det var gæsterne fra Brasilien, som dominerede kampen.

I midten af første halvleg lykkedes det for Luisao at heade udeholdet foran. Han stod fuldstændigt umarkeret i feltet, hvorefter han sikkert sende bolden ind i netmaskerne. Fem minutter efter var Luis Fabiano først på riposten, som opstod efter et langskud fra en af hans medspillere. Sevilla-angriberen scorede dermed til 2-0.

Anden halvleg var tyve minutter gammel, da Argentinas Jesús Dato kunne sende reduceringen i målet, men blot to minutter efter fandt Kaká Luis Fabiano, som iskoldt lobbede bolden over argentinernes keeper til slutresultatet 3-1.

Dermed var Argentinas første hjemmebanenederlag i 16 år i VM-kvalifikationen en realitet, mens Brasilien kunne glæde sig over, at de var det sjette land, som kunne indløse en billet til næste års VM-slutrunde i Sydafrika.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu