Наши партнеры

MenuBrasilianske tvillinger klar til United

Engelsk fodbold

Alex Ferguson skrev i 2006 kontrakt med det brasilianske tvillingepar, Fabio og Rafael. Men først nu er de klar til at flytte til England og påbegynde deres lovende fremtid.

Uniteds backpladser ser ikke lovende nu i øjeblikket. Gary Neville bliver ikke yngre og Wes Brown som endnu ikke har skrevet under, på den forbedret kontrakt United tilbød ham. Fremtiden ser dog mere lys ud i Manchester United, da tvillingeparret Fabio og Rafael kan fuldende deres skifte fra brasilianske Fluminense til den engelske storklub og vil prøve talentet af i Premier League.

Manchester United-manager Alex Ferguson spottede de 17-årige tvillinger, som spiller henholdsvis højre og venstre back, tilbage i 2006 og var forholdsvis hurtigt ude og sikre sig dem. Selvom de først nu kommer permanent til klubben, har de dog ofte besøgt Manchester i korte perioder.

“Efter otte besøg i Manchester United flytter vi til England. I de sidste to år har vi været her i ti dage hver tredje måned for derefter at tage tilbage til Fluminense. Denne gang tager hele familien med,” fortæller Rafael ifølge SkySports.

De eftertragtede tvillinger har endnu ikke spillet for Fluminenses bedste mandskab, da Manchester United har bedt dem om at passe på sig selv, hvilket de talentfulde spillere har respekteret.

“Klubben frygtede, at vi kunne blive skadede. Vi havde foretrukket at spille, men der var også frygt for, at fansene så ville have haft os til at blive. I stedet har vi bare fortsat med at træne, men det er en skam, at vi ikke nåede at spille professionelt,” siger Fabio.

De brasilianske spillere er dog udmærket klar over, at flere fra selv samme land, klare sig godt i Europa. Blandt andet Alexandre Pato fra Milan, som scorede sit debutmål sidste weekend.

“Vi ved der er andre brasilianere, på vores alder som gør det godt, vores ven Anderson og vi snakker også med Liverpools Lucas,” siger han og fortsætter.

“Men det største eksempel for os er Alexandre Pato. Hvem ved, måske kan vi følge i hans fodspor,” slutter Rafael.

Fabio og Rafael er først spilleberettiget i klubben fra næste sæson.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu