Наши партнеры

MenuBrasiliansk forstærkning til FCK

Dansk fodbold

FC København har skrevet kontrakt med brasilianeren Cesar Santin, der hermed forlader svenske Kalmar. Santin er københavnernes anden forstærkning denne sommer.

FC København er endelig begyndt at vise sig på transfermarkedet. Tidligere på ugen blev Thomas Kristensen præsenteret, og i dag kom den anden forstærkning på plads. Det drejer sig om den brasilianske angriber Cesar Santin, der skifter fra den svenske klub Kalmar, og får en femårig kontrakt.

”Vi har gennem længere tid arbejdet på at hente Cesar, og vi er utrolig tilfredse med at kunne tilknytte en spiller af hans kaliber. Det er en spiller, der kan bruges på de fleste offensive positioner på både midtbanen og i angrebet. Santin har gennem længere tid vist store dele af sit potentiale i Allsvenskan, og vi glæder os nu til at se ham i den hvide trøje,” siger en meget tilfreds sportsdirektør, Carsten V. Jensen.

27-årige Santin, der slutter sig til den københavnske trup den 24. juli, ser også positivt på skiftet.

”FC København er en stor klub i Europa, så jeg er naturligvis meget glad for at få lov til at spille her. Jeg glæder mig til at have Parken som min hjemmebane, for jeg har jo været her før med Kalmar, og jeg var meget imponeret over stedet. Klubben har mange fans, og jeg håber jeg kan være med til at gøre dem glade ved at vinde en masse fodboldkampe,” siger Cesar Santin til klubbens hjemmeside.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu