Наши партнеры

MenuBrasiliansk angriber vender tilbage til Manchester

Engelsk fodbold

Evertons brasilianske lejesvend, Jô, som er udlejet fra Manchester City, får ikke en permanent aftale hos Everton, fastslår manageren.

Manchester Citys ejere, Abu Dhabi Group, hentede brasilianske Jô til klubben i august måned, hvor de lagde hele 150 millioner kroner på bordet for angriberen, som blev købt hos CSKA Moskva. Han opnåede dog aldrig den succes, som man havde håbet på, og derfor blev han udlejet til ligarivalerne Everton i januar måned.

Jô har blomstret op hos Everton, hvor han har scoret fem mål i 12 kampe, men lejeaftalen udløber allerede efter denne sæson. Trods de gode præstationer hos The Toffees ønsker man dog ikke at købe ham fri.

Everton-manager Moyes ville angiveligt sikre sig papirerne på ham, men da Manchester City forlangte en stor købssum for ham, faldt managerens interesse.

”Jeg mener ikke, at det er realistisk, vi betaler de penge for ham, som Manchester City købte ham for,” fortæller han til ESPN.

Dermed er den eneste mulighed for at brasilianeren bliver i klubben, at Jô underskriver endnu en lejeaftale med klubben, men Moyes er skeptisk over for dette scenarie.

”Løsningen om en ny lejeaftale har endnu ikke været på tale. Det er ikke noget, vi endnu har set nogen indikationer på fra Manchester Citys side. Derfor vil han højst sandsynligt vende tilbage til Manchester,” vurderer Moyes.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu