Наши партнеры

MenuBorring-mål sikrede uafgjort i Grækenland

Dansk fodbold

Danmark og Grækenland tørnede her til aften sammen i en venskabskamp, der sluttede 1-1. Jonas Borring scorede danskernes mål tidligt i anden halvleg.

Danmark virkede umotiverede i kampens første halvleg, der blev domineret af værterne fra Grækenland. De drev især gæk med det danske midterforsvar bestående af Per Krøldrup og Daniel Agger, der virkede tunge i kampens indledning.

Thomas Sørensen var dog brandvarm i det danske mål, og derfor måtte Theofanis Gekas flere gange ærgre sig efter en misbrugt chance på den danske målmand. Efter de første 45 minutter viste måltavlen stadig 0-0.

Det blev der dog hurtigt lavet om på i anden halvleg, da Jonas Borring hurtigt bragte Danmark i front med et flot spark på kanten af feltet efter en aflevering fra Christian Poulsen, der spillede hele kampen på den danske midtbane.

Føringen holdt dog ikke andet end ti minutter, da grækerne lagde et godt indlæg fra højre side om i det bageste område, hvorefter bolden blev spillet på tværs til Gekas, der nemt kunne bringe balance i regnskabet.

I resten af kampen virkede grækerne tilfredse med det uafgjorte resultat, og danskerne overog mere og mere af spillet. Danmark var også tættest på at snuppe sejren, da Per Krøldrup efter en fejl fra den græske målmand sparkede bolden ind på stolpen, hvorefter bolden røg tilbage på Fiorentina-spilleren og ud til målspark.

Dette var den sidste nævneværdige aktion i kampen, og dermed kunne begge hold tilfredse gå til omklædningsrummet med en uafgjort venskabskamp.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu