Наши партнеры

MenuBordinggaard advarer unge danskere

Dansk fodbold

Det er før set, at et storslået dansk talent skifter til udenlandsk fodbold, for blot at floppe og derefter hjemvende til dansk fodbold. Det forsøger U21-landstræner, Keld Bordinggaard nu at advare de unge danskere omkring.

Keld Bordinggaard er ved at væmmes hver evigt eneste gang et dansk talent skifter for tidligt til udenlandsk fodbold. Der er mere end et eksempel på danskere, der har forladt det lille Danmark for tidligt, for blot at misse en masse værdifuld spilletid, og derefter vende hjem igen.

I dag forsøger Bordinggaard at advare de mange unge danskere, der drømmer en fremtid i europæisk fodbold.

“Det værste, der kan ske for en ung spiller er, at de rejser til udlandet og ikke får den spilletid, de har brug for. Dermed mister de den ugentlige kamptræning. Vi har set det før og kommer til at se det igen,” fortæller Bordinggaard til BT – og fortsætter:

“De fleste spillere kan slet ikke tåle at gå i stå på den måde, som nogle gør, når de ikke spiller. De kan så håbe på, at der kommer en klub og samler dem op igen. Det er der nogle klubber, der nærmest har specialiseret sig i. Men det er jo ikke alle, der bliver samlet op,” siger Bordinggaard, muligvis med henblik på AGF’s Emil Lyng, Herfølges Nikola Saric og FCM’s Simon Kjær, der er draget til henholdsvis Lille, Liverpool og Palermo.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu