Наши партнеры

MenuBordeaux vandt chancefattigt opgør

Champions League

Der blev ikke skabt mange scoringsmuligheder, da franske Bordeaux i dag fik besøg af de israelske mestre Maccabi Haifa. Begge hold var sultne efter en sejr, og franskmændene skulle vise sig at trække det længste strå, eftersom de vandt 1-0.

Bordeaux tog hjemme på Stade Chaban Delmas imod sidste sæsons israelske Maccabi Haifa. Begge mandskaber jagtede deres første sejr i dette års gruppespil, og et af holdene skulle vise sig at få succeskriteriet opfyldt.

Kampen blev dog aldrig en kamp, som vil gå hen i historien som underholdende. Chancerne var ekstremt få, og således ramte holdene tilsammen kun inden for målrammerne ni gange.

Det var dog hjemmeholdet, som havde spilovertaget og derfor var det også naturligt, at franskmændene med syv minutter tilbage af opgøret kunne score til 1-0. Michaël Ciani sørgede for samtlige tre point til sidste sæsons mestre i Le Championnat.

Kampen endte dog dramatisk, idet Biram Kayal blev udvist direkte med to minutter tilbage af kampen, da han tacklede en modspiller hårdt.

Med 1-0-sejren til Bordeaux ligger de nu på andenpladsen i gruppe A, eftersom storklubberne Bayern München og Juventus spillede 0-0 i den anden gruppekamp.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu