Наши партнеры

MenuBordeaux besejrede Bayern München

Champions League

Det bliver svært for Bayern München at spille sig videre i Champions League, efter de her til aften tabte 2-0 til Bordeaux på hjemmebane.

Bayern München tog her til aften imod Bordeaux i Champions League. Tyskerne har ikke set for godt ud indtil videre i gruppespillet og skulle helst besejre franskmændene, hvis håbet om videre avancement i turneringen skulle holdes i live.

Bordeaux havde dog ikke tænkt sig at lade Bayern komme let til sejr. Gæsterne stod godt i defensiven og foran mål var franskmændene skarpere end Bayern. Yoann Gourcuff bragte Bordeaux foran 1-0, da han headede bolden i mål efter et frispark i det 37. minut.

Marouane Chamakh stod for scoringen til 2-0 i kampens overtid, og det lykkedes ikke for de tyske værter at komme tilbage i opgøret.

Efter aftenens kampe er Bayern München på tredjepladsen i gruppe A fire point efter Juventus, der er indehavere af andenpladsen, med to kampe tilbage. Dermed skal Bayern vinde deres sidste to kampe. Bordeaux topper gruppen med ti point og er sikre på avancement.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu