Наши партнеры

MenuBoothroyd: En fordel at rykke ned tidligt

Engelsk fodbold

Inden sæsonen var Watford regnet som en af de største nedrykningskandidater, og i sidste weekend infriede London-holdet forventningerne, da de som det første hold må forberede sig på at spille i The Championship næste sæson. Træner Andy Boothroyd ser dog positivt på udviklingen.

Lørdag møder Watford nedrykningskandidaterne fra Sheffield United, som efter 1-1 på udebane mod Charlton i sidste weekend har gode chancer for at undgå nedrykning. Watford har derimod kun æren at spille for efter 1-1 på hjemmebane mod Manchester City.

På trods af sit holds skæbne, ser træner Andy Boothroyd dog positivt på tingene.

“Hvis der er en god ting ved at rykke ned, så er det, at vi har tre ugers forberedelse mere end de to andre, som også rykker ned,” udtalte han.

Det er ventet, at mange af spillerne vil forlade klubben til sommer, hvor den stærke forsvarer Danny Shittu kan være blandt de udvalgte. Dog forventes det, at Watford vil gøre alt for at beholde angriberne Hameur Bouazza og Marlon King.

“Vi havde to planer. Én for overlevelse i Premier League, og èn hvis vi rykkede ned,” afsluttede den 36-årige manager.

Dermed er Watford allerede igang med forberedelserne til næste sæson, hvor den står på bold i den næstbedste række for London-klubben.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu