Наши партнеры

MenuBolton-spiller på prøve i Brøndby

Dansk fodbold

Thomas Rasmussen er ikke den yngste mand i Brøndbys trup, hvilket har fået klubben til at teste en ung venstreback fra Premier League-klubben Bolton. Der er tale om 19-årige Scott Jamieson, som har haft problemer med at slå igennem i Bolton.

I onsdags drog Brøndbys U20-tropper afsted til Schweiz for at deltage i en stor international turnering. Med sig havde man blandt andet stortalentet David Williams fra Australien, men med sig på turen kom også en landsmand. 19-årige Scott Jamieson er på prøve i Brøndby i denne periode.

“Scott er en spiller, vi har på prøve, og som vi har fået anbefalet. Han har haft svært ved at slå igennem i Bolton,” siger Vilfort til bold.dk, før han fortsætter.

“Vi kender ham ikke så godt, men vi ved, han er venstrebenet og kan spille back og midtbane. Venstre back er jo altid en interessant position, og vi kunne sagtens bruge en spiller mere på den plads, for Thomas Rasmussen er jo over 30, så en yngre spiller ville være perfekt,” siger Vilfort.

Scott Jamieson er foreløbigt på prøve i ti dage. Derefter vil der blive truffet en beslutning ud fra hans præstationer. Klarer den unge australier sig godt, vil Brøndby forsøge at få plads til ham i A-truppen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu