Наши партнеры

Menu



Bochum lejer forstærkning hos Schalke

Tysk fodbold

VfL Bochum har i dag offentliggjort en lejeaftale med Schalke 04 omkring den offensive midtbanespiller, Mimoun Azaouagh, som skal hjælpe klubben med at overleve i Bundesligaen.

Azaouagh kom til Schalke fra Mainz 05 i vinteren 2005, men han nåede aldrig at etablere sig på et stærkt Schalke-mandskab.

Han blev hurtigt sendt tilbage til sin gamle klub, Mainz på en lejeaftale, og her var der til gengæld masser af spilletid for marokkaneren. Men efter lejeaftalens udløb måtte Azaouagh endnu engang tilbage til Schalke 04 og udskiftningsbænken, hvorfra han kun har fået fem optrædender i den forgangne halvsæson. I alt er det kun blevet til ni optrædender for de kongeblå.

Nu er den 25-årige marokkaner endnu engang blevet lejet ud, og denne gang skal han forsøge at hjælpe Bochum med at overleve i Tysklands bedste række. Bochums manager og tidligere tyske landsholdsspiller, Stefan Kuntz, er glad for sin nye investering:

“Mimoun Azaouagh er en alsidig og teknisk stærk spiller, der vil styrke os i offensiven,” sagde Kuntz til klubbens hjemmeside.

Bochum ligger efter den første del af sæsonen på 13. pladsen med i fire point ned til nedrykningsstregen.



Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*



Top-menu
Menu