Наши партнеры

MenuBoca Juniors beder om hjælp hos fans

Andet fodbold

Til en kamp i Libertadores Cup, Sydamerikas svar på Champions League, blev der kastet med isterninger mod en linjedommer. De kolde skyts fløj fra VIP-pladserne, hvor klubben ikke har ophængt sikkerhedskameraer. Derfor er det svært at udpege en synder, hvorfor fansene nu må hjælpe til.

Torsdag spillede det argentinske storhold, Boca Juniors, mod brasilianske Cruzeiro i den store sydamerikanske turnering, Libertadores Cup. Under kampen blev en linjedommer ramt af isterninger. En kamp som forøvrigt blev vundet med 2-1 af hjemmeholdet, Boca Juniors.

Da klubben egentlig havde forventet eksemplarisk opførsel på VIP-delen af La Bombonera, har klubben ikke spenderet penge på sikkerhedskameraer i den sektion. Da isterninger er kommet fra netop den del af stadion, er det derfor meget svært at udpege en synder via overvågning.

Derfor beder klubben nu sine tilhængere om hjælp. Enhver som kender til episoden bedes oplyse klubbens ledelse om dette. Klubbens præsident siger følgende om sagen.

“Det er en stor skændsel. Fra den del af stadion, hvor man forventer eksemplarisk opførsel, er der en person, som har sat klubben på spil, det kan få uoverskuelige konsekvenser,” lyder det fra klubbens præsident Pedro Pompilio.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu