Наши партнеры

MenuBo Svensson rykker til Mainz

Tysk fodbold

Bo Svensson forlader Borussia Mönchengladbach for i stedet at skrive under på en treårig kontrakt med Mainz. Dermed skifter Svensson fra en nedrykker til en anden.

I gennem de seneste måneder har Bo Svensson ikke lagt skjul på at han gerne vil forsatte sin karriere et andet sted end i Borussia Mönchengladbach, hvor han ellers fik mere og mere spilletid. Nu skulle han have fået sit ønske opfyldt, og han forlader Mönchengladbach.

”Bo har sagt til os, at han definitivt ikke ville spille for Borussia længere og ville bruge sin nedrykningsklausul. Derfor har vi ikke planlagt med ham, og vi ønsker ham held og lykke i Mainz, sagde Mönchengladbachs sportschef Christian Ziege i en pressemeddelelse.

Skiftet til Mainz er dog ikke gået helt i orden endnu.

”Han mangler at skrive under på den personlige aftale, men jeg regner med, at det sker i løbet af 24 timer,” oplyste Bo Svenssons agent, Ivan Marko Benes, til bold.dk.

I alt nåede Bo Svensson at spille 32 Bundesligakampe og score to mål for Mönchengladbach siden han kom til fra FC København for halvandet år siden.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu