Наши партнеры

MenuBo Storm vraget af Nordsjælland

Dansk fodbold

FC Nordsjælland ønsker ikke at forlænge kontrakten med Bo Storm. Det var de mange skader der satte en kæp i hjulet for ham, da han aldrig nåede op på sit topniveau.

Bo Storm skal kigge efter en ny klub. FC Nordsjælland har ikke ønsket at forlænge deres nuværende aftale der udløber til sommer, hvilket vil sige at Bo Storm dermed er klubløs efter denne sæson. FC Nordsjællands sportschef Jan Laursen begrunder beslutningen med at spillerens mange skader ikke kunne få Storm op på sit topniveau.

“Det er trist at sige farvel til så dygtig en spiller som Bo Storm – det skal der ikke herske tvivl om. Men skaderne har desværre gjort, at han ikke har kunnet følge op på de flotte kampe, som der har bestemt har været fra hans side i FCN-trøjen,” siger Jan Laursen til klubbens hjemmeside.

“Selv om vi skilles nu, så gør hans høje topniveau og hans professionelle personlighed, at det uden tvivl er en spiller, som vi vil følge fremover. Bo besidder alle de tekniske kvaliteter, som er højt prioriteret i FC Nordsjælland, og vi ønsker ham alt det bedste for fremtiden,” siger han.

Bo Storm kom til den københavnske klub fra Heerenveen for to år siden. Han nåede at spille 30 kampe for FC Nordsjælland og score seks mål.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu