Наши партнеры

Menu



Bliv i United, Ronaldo

Engelsk fodbold

Oven i alle rygterne om at Cristiano Ronaldo er på vej til Real Madrid og Barcelona, råder den tidligere Manchester United-spiller David Beckham ham til at blive i United.

I det seneste år har Cristiano Ronaldo været rygtet til Santiago Bernabeu, men den tidligere landsholdskaptajn David Beckham mener, at sådan et skifte vil være en kæmpe fejltagelse.

“Måske har han sagt at han vil spille for Real på et tidspunkt, men lige nu er han United-spiller og sådan som han spiller for tiden, så lader de ham ikke gå,” sagde Beckham til Daily Star.

“Jeg synes, han er en god spiller. Han har haft en fantastisk sæson. Men han er en ung spiller, og han er i den rigtige klub for tiden, fordi hans manager ved lige præcis, hvordan man skal håndtere en spiller, som har været igennem det, han har været.”

“Jeg har altid sagt, at jeg aldrig ville have været kommet igennem mange af de ting, jeg gjorde uden United-manageren, spillerne og alle fansene.”

Cristiano Ronaldo er for tiden nr. 2 på topscorelisten i Premier League med 16 mål, kun overgået af Chelseas Didier Drogba, der med 18 sæsontræffere topper listen.



Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*



Top-menu
Menu