Наши партнеры

MenuBlatter: African Nations Cup skal flyttes

Andet fodbold

FIFA’s præsident, Sepp Blatter, vil have flyttet African Nations Cup, således, at turneringen bliver afviklet i juni og juli, da det ellers ikke vil passe ind i klubbernes programmer.

African Nations Cup starter i denne weekend, men traditionen tro er der delte meninger om, hvornår det ville være optimalt at afvikle turneringen. Flere klubber må se bort fra deres dyrt betalte afrikanske stjerner i flere opgør, derfor vil FIFA-præsident Sepp Blatter nu flytte turneringen, således, at den bliver afviklet i juni- og juli måned, hvor alle andre store mesterskaber ligeledes afvikles.

”Det er en tradition, men man er nødt til at have modet til at kigge på den internationale kalender og se, om det ikke er muligt at ændre på det. Vi har sat 2016 som mål for, at her skal den internationale kalender helt sikkert være i overensstemmelse med alles interesser,” siger Blatter ifølge BBC.

Men forbundet for afrikansk fodbold fastholder, at det ikke vil være holdbart at flytte turneringen, da det ikke er optimalt at spille fodbold i Afrika på den årstid. Hvis African Nations Cup bliver flyttet, vil det falde sammen med VM hvert fjerde år, men dertil lyder forslaget, at mesterskaberne bliver spillet i ulige år.

Alene i Premier League er omkring 40 spillere i Ghana for at deltage i turneringen.

Læs også:

London-klubber hårdt ramt under African Nations CupKommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu