Наши партнеры

MenuBjerregaard træder tilbage i Brøndby

Dansk fodbold

Brøndby IF’s hårdt kritiserede sportschef, Anders Bjerregaard, har besluttet sig for at træde tilbage med øjeblikkelig virkning.

Anders Bjerregaard, som er søn af Per Bjerregaard, har her til aften valgt at forlade sin post som sportschef i Brøndby IF med øjeblikkelig virkning. Beslutningen sker, efter at klubben har fået en dårlig afslutning på efterårssæsonen med fire nederlag i træk.

”Siden min tiltrædelse i sommeren 2006 har min person været til en del debat. Kritik er en del af jobbet, og det har jeg aldrig beklaget mig over. I den seneste tid har der dog været en udvikling, som jeg har svært ved at forbinde med det at arbejde i en fodboldklub. Jeg ønsker ikke at byde min kone og vores børn en hverdag, hvor de grundet e-mails samt breve på privatadressen ikke føler sig trygge. For mig er det et arbejde, jeg har været glad for, men det er trods alt stadig kun fodbold,” forklarer Anders Bjerregaard til Brøndbys hjemmeside og uddyber:

”For mig har klubben altid været vigtigere end min egen person, og jeg håber med min opsigelse, at medvirke til at skabe den fornødne arbejdsro, som alle i klubben fortjener. Brøndby IF har en utrolig stærk trup, som med få modifikationer indenfor kort tid igen kan være helt på toppen af dansk fodbold. Jeg ved, at der bliver arbejdet seriøst fra alle med at få drejet på de rigtige knapper, og jeg er sikker på at det nok skal lykkes. Jeg stiller mig naturligvis til rådighed for de personer, der fremover skal løfte opgaverne, såfremt det skulle være ønsket.”

Klubben oplyser i samme pressemeddelelse, at man vil præsentere en ny sportschef, så snart organisationen er på plads. Indtil dette sker, vil holdets talentchef Kim Vilfort stå for ansvaret for opgaverne i samarbejde med direktør Frank Buch-Andersen og Brøndbys cheftræner Kent Nielsen, der ligeledes har været hårdt kritiseret på det seneste.

”Anders Bjerregaard har ydet en stor indsats for Brøndby IF igennem den tid, han har været ansat. Han har imidlertid ønsket at fratræde sin stilling, hvilket betyder, at vi nu er gået i gang med at finde den person, der sammen med direktionen og bestyrelsen i Brøndby IF skal bringe klubben det sidste stykke vej tilbage til den absolutte top af dansk fodbold,” fortæller Frank Buch-Andersen.

Anders Bjerregaard blev ansat som Brøndby IF’s sportschef tilbage i sommeren 2006.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu