Наши партнеры

MenuBischoff har tænkt på karrierestop

Dansk fodbold

For halvandet år siden kom Mikkel Bischoff til Danmark, efter at have spillet i engelsk fodbold for Coventry. Et utal af skader har drillet forsvareren, der til tider har overvejet at indstille karrieren.

Mikkel Bischoff, der har en fortid i danske AB, hjemvendte til Danmark efter et ophold i engelske Coventry. Nærmere bestemt drog forsvarsklippen til Brøndby. Skader har altid voldt forsvareren store problemer, hvilket han dog ser ud til at være nogenlunde fri for – indtil videre.

“Min skade skulle være fint overstået nu. Jeg starter lidt roligere end de andre, men jeg regner med at indgå i træningen i løbet af den nærmeste fremtid. Der kommer ikke til at gå flere uger,” siger Bischoff til bold.dk.

Ved et efterfølgende spørgsmål omkring det nye indkøb Jon Jönsson, fortæller Bischoff om hans overvejelser omkring fodboldkarrieren.

“Når man er allermest nede, går man selvfølgelig og overvejer, om man overhovedet gider det mere, og det har jeg også gjort, men jeg giver det minimum et halvt år. Hvis jeg stadig har problemer til vinter, så tager jeg det op til kraftig overvejelse,” fortæller Bischoff.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu