Наши партнеры

MenuBirmingham vil hente Raul

Engelsk fodbold

Real Madrids kongesøn Raul kan være på vej til Premier League. Således ønsker oprykkerne Birmingham at tilknytte sig angriberen. Real-træner Bernd Schuster vil ikke stå i vejen for et skifte.

En højst opsigtsvækkende transfer er i øjeblikket under opsejling i Europa. Birmingham søger en erstatning for Nicklas Bendtner, og lige nu er det varmeste bud kongesønnen i Real Madrid, Raul.

Skiftet kan godt gå hen og blive en realitet. Således er Raul ifølge avisen The People ikke afvisende overfor et skifte, da den nye træner i Real Madrid, Bernd Schuster, har fortalt spanieren, at han ikke vil stå i vejen for et skifte. Dette er noget, som kan få Raul til at forlade de spanske mestre til fordel for oprykkerne i Premier League.

Avisen skriver, at det er den tidligere Liverpool- og Real Madrid-spiller Steve McManaman, som står bag ved skiftet. Tidligere på måneden købte en gruppe investoer, med McManaman i spidsen, sig ind i klubben. Det skulle være med til at tiltrække nye spillere til klubben.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu