Наши партнеры

MenuBirmingham fortsætter med forstærkningerne

Engelsk fodbold

Den engelske Premier League-klub Birmingham fortsætter med at hente den ene forstærkning efter den anden. Seneste køb er 32-årige Giovanny Espinoza, der kommer fra ecuadorianske Barcelona SC.

Birmingham er efter en kortere årrække tilbage i Englands bedste fodboldliga, og her agter man at blive. Derfor er manager Alex McLeish i fuld gang med at tilføje nye spillere og i dag faldt endnu en transfer på plads. Det drejer sig om den 32-årige ecuadorianske midterforsvarer, der skifter hjemlandet ud med det midtengelske.

“Jeg ser virkelig frem til at spille for Birmingham. Det er et nyt skridt for mig, og jeg håber, jeg kan hjælpe klubben. Jeg bidrager med en masse erfaring. Mit mål er at hjælpe klubben med at blive i Premier League. Personligt håber jeg at etablere mig på holdet, give 100% hver gang, og spille så meget som muligt,” siger Espinoza ifølge klubbens hjemmeside.

Espinoza er en rutineret herrie i landsholds-regi, da han har spillet over 80 kampe for det ecuadorianske landshold. Han er samtidig den femte forstærkning i Birmingham op til den kommende sæson. Tidligere er både Christian Benitez, Scott Dann, Stephen Carr og Joe Hart kommet til.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu