Наши партнеры

MenuBille på kontrakt i FCN

Dansk fodbold

Nicki Bille Nielsen har torsdag indgået en aftale med FC Nordsjælland, efter han har trænet med i klubben i en måned. Transferfrie Bille har skrevet under på en kontrakt, der varer året ud.

FC Nordsjælland har ganske som forventet skrevet kontrakt med 20-årige Nicki Bille Nielsen. Bille, der senest har været på kontrakt i Serie A-klubben, Reggina, skifter på en fri transfer, og er glad for kontrakten, der varer året ud.

”Jeg er glad og lettet over at kontrakten er på plads. Jeg har trænet med her et stykke tid nu, og det er et dejligt sted med gode holdkammerater, trænere og faciliteter. Så jeg er ikke i tvivl om, at FC Nordsjælland er det bedste for mig. Det føles helt rigtigt,” siger Nicki Bille Nielsen til klubbens hjemmeside.

Klubbens cheftræner, Morten Wieghorst, ser Nicki Bille som en talentfuld spiller, med mulighed for at udvikle sig i FCN.

”Jeg kan godt lide hans indstilling, hans vildskab og hans lyst til at blive bedre gennem træning. Nicki er helt sikkert en talentfuld spiller, der allerede har prøvet at være i udlandet, selv om han stadig er meget ung. Nu vil han gerne udvikles endnu mere og de muligheder får han her hos os. Men konkurrencen er hård omkring angrebspladserne, så han skal fortsætte med at klø hårdt på,” siger Morten Wieghorst.

Nicki Bille Nielsen har trænet med i FC Nordsjælland den sidste måneds tid, mens han har ventet på, at hans karantænesag fra Italien er blevet afklaret. Det ligger nu fast, at han er spilleberettiget allerede i klubbens næste kamp mod Frem i pokalturneringen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu