Наши партнеры

MenuBIF-talent erstatter Leon Andreasen

Dansk fodbold

Fulhams danske spiller Leon Andreasen var oprindeligt udtaget til landsholdets kamp mod Tjekkiet, men en skade bremser den tidligere AGF’er. Brøndby IF’s Anders Randrup erstatter ham.

Leon Andreasen har pådraget sig en fodskade, hvilket betyder, at han ikke kan deltage i landskampen mod Tjekkiet på onsdag i Herning, derfor har Morten Olsen udtaget Brøndby IF’s Anders Randrup som erstatning.

Randrup, der debuterede for Brøndby for et år siden, har kun spillet 25 kampe for klubben, men landstræneren har trods hans blot 19 år, valgt at teste ham.

”Jeg lagde allerede mærke til Anders Randrup, da han debuterede som venstre back for Brøndby. Afbuddet fra Leon Andreasen giver os mulighed for at give en ung spiller chancen for at teste sig selv af i A-landsholdstruppen, og vi får mulighed for at se en meget formstærk spiller nærmere an,” siger Morten Olsen til DBU’s hjemmeside.Kommentér

2 kommentarer til “BIF-talent erstatter Leon Andreasen

  1. Thomas Morch siger:

    Det er da vanvittigt, at udtage Randrup!

    Hvorfor ikke eksempelvis Lumb – han har da vist større karakter over en længere periode??

  2. Pernille Nielsen siger:

    Jeg synes godt udtagelsen af Randrup kan forsvares. Han har gjort det godt på det seneste, hvorfor jeg synes, det er okay, at lade ham komme ind og "snuse" lidt til det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu