Наши партнеры

MenuBIF – FCK: 13 anholdt efter aftalt slagsmål

Dansk fodbold

Det er først i morgen, at Brøndby IF hjemme tager imod FC København, når The New Firm atter en gang udspilles. Allerede dagen før opgøret er de første blevet anholdt efter et aftalt masseslagsmål mellem fans fra begge klubber.

Omkring 80 FCK og Brøndby-hooligans mødtes lørdag med slagsmål i sinde i Brøndbyøster-området. Dette var et aftalt slagsmål mellem de to parter, der oftest er røget i totterne på hinanden i forbindelse med opgøret mellem de to klubber.

“Der er tale om to grupper, der har arrangeret at mødes for at slås, og det kommer de også til,” forklarer vagtchef hos Vestegnens Politi, Torben Wittendorff til sporten.dk.

“Det virker meget velovervejet. Deltagerne var hovedsageligt fra København, og når vi kommer frem, splitter de op i mindre grupper og flygter,” siger vagtchefen.

Efter at have ryddet stedet for ballademagere finder politiet tandbeskyttere og armmarkeringer, der bruges til at vise hvem man støtter af de to ærkerivaler.

“Vi havde begge parter med på stationen, men de har et kodeks, der betyder, at når de er herinde, så er ingenting sket,” udtaler Torben Wittendorff.

Den store uro kan måske få indflydelse på morgendagens kamp. Sidste år så man, at FCK-tilhængere endte med at kaste romerlys ned på familie-tribunerne, der ellers skulle betragtes som en af de mere sikre dele af stadion. Blandt de 13 anholdte i forbindelse med aftenens masseslagsmål, er en blevet forbudt at vise sig til fodboldkampe i to år.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu