Наши партнеры

MenuBernburg sikrede Brøndby sejren

Dansk fodbold

Martin Bernburg blev med sit mål efter 37 minutter match vinder for Brøndby, da de besejrede FC Nordsjælland med 1-0 og dermed puster FCK, Esbjerg og OB i nakken inden deres kampe i SAS Liga-runden afgøres.

Gæsterne manglede til kampen de to centrale midtbanespillere Stefan Gislason og Mike Jensen, som har været foretrukket som den kontrollerende midtbanespiller i sæsonen indtil videre. Derfor har der været en del spekulationer om hvem der skulle på Brøndbys centrale midtbane sammen med Samuel Holmén. Svaret blev 18-årige Jens Stryger Larsen, som fik sin seniordebut for Brøndby og spillede en rigtig flot kamp.

Flere gange i kampens indledning fra hjemmeholdets Rawez Lawan tæt på at bringe sit hold foran. Første gang var få minutter inde i kampen, hvor efter en standardsituation pludseligt stod helt fri foran mål, men svenskeren misbrugte muligheden.

Som kampen skred frem kom Brøndby bedre med i kampen. Specielt Michael Krohn-Dehli havde en stor andel i det, da han formåede at holde godt på bolden og fra sin position på kanten enten selv lave noget smart eller iscenesætte en holdkammerat til noget farligt.

Efter 37 minutter fik Brøndby udnyttet spilleovertaget til at score. Thomas Rasmussen sendte et frispark fra højre side ind i hovedet på Martin Bernburg, som fik sendt bolden ind bag Jesper Hansen i FC Nordsjælland-målet og dermed bragte Brøndby foran med 1-0 med sit første SAS Liga-mål for klubben.

Ved pausen var stillingen stadigvæk 1-0 til Brøndby og derfor handlede Morten Wieghorst ved at sætte sydafrikanske Sibusiso Zuma på banen. Indskiftningen af Zuma benyttede Brøndby-fansene til at udvise deres had mod den tidligere FCK-spiller ved at komme med massive tilråb mod ham.

Indskiftningen af Zuma gav ikke det store udbytte for FCN. Derfor sendte Wieghorst unge Andreas Laudrup på banen og det gav et frisk pust til FC Nordsjælland. Den elegante fløjspiller fik flere gange Thomas Rasmussen til at se dum ud i Brøndby-forsvaret, men Laudrups gode aktioner fik Nordsjælland ikke udnyttet i løbet af anden halvleg og kampen endte derfor med en Brøndby-sejr på 1-0.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu