Наши партнеры

MenuBernburg forlænger ikke med FCN

Dansk fodbold

FC Nordsjællands offensive spiller Martin Bernburg ønsker ikke, at forlænge sin kontrakt med nordsjællænderne, når hans kontrakt udløber om et år.

”Jeg har et år tilbage, så der ligger et skifte og venter. Så må vi se, hvad der er mest oplagt, og om det bliver til sommer, men det kommer også an på, hvad klubben er interesseret i. Så det må den svare på. Men det bliver ikke et ophold, jeg skal have forlænget, og det er fordi, jeg drømmer om udlandet, og så må vi se, om det kan blive det inden for det næste år,” fortæller Martin Bernburg til Frederiksborgs Amts Avis.

Med FC Nordsjællands 4-3-3-opstilling er han blevet flyttet ud på kanten, mens Bajram Fetai udgør den modsatte kant. Den nye forstærkning José Junior finder man som den centrale angriber.

”Vi har store forventninger. Det bliver især spændende for os at få systemet til at fungere. Jeg tror godt, vi kan blive forårets hold. Der er langt op til toppen, men jeg tror, vi kan vinde mange kampe med den opstilling. Jeg er rigtig positivt og glæder mig til at vise, hvad vi kan,” udtaler Bernburg.

____________________________________________________________________

HUSK AT TILMELDE DIG SAS LIGA-TIPPESPILLET – DET ER HELT GRATISKommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu