Наши партнеры

MenuBerisha håber på førsteholdsfodbold

Engelsk fodbold

Den tidligere AC Horsens-stjerne Besart Berisha håber på at få masse spilletid i Burnley, som han kom til fra Hamburg SV tidligere i sommers.

Den 22-årige albaner Besart Berisha håber på at få godt med førsteholdsfodbold i den kommende sæson. Angriberen skal tørne ud for Burnley i den andenbedste engelske række, som han kom til fra Hamburg SV tidligere på sommeren.

I Hamburg formåede den tidligere SAS Liga-stjerne ikke at tilspille sig en plads i startopstillingen, men det håber den unge angriber, at han kan gøre i Burnley.

“Det er vigtigt for mig at være kommet til Burnley. I Tyskland spillede jeg ikke mange kampe, så jeg håber, at det her vil give mig flere muligheder,” sagde Berisha ifølge Eurosport.

“Det er vigtigt for mig at spille, men jeg skal omstille mig til det nye og den nye form for fodbold,” sagde Berisha, der ifølge ham selv behøver tid til at omstille sig fra tysk til engelsk fodbold.

“Jeg behøver tid, og min manager ved hvad jeg behøver. Han har ret i, at jeg ikke kan komme direkte ind på holdet. Jeg bliver nød til at arbejde hårdt, og spille det taktiske system, som ikke er det jeg spillede i Tyskland og Albanien.

Burnley, der har givet udtryk for, at de vil forsøge at sætte deres præg på denne sæson, starter sæsonen på lørdag, hvor West Bromwich kommer på besøg.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu