Наши партнеры

MenuBerbatov skal ingen steder

Engelsk fodbold

Tottenhams angriber Dimitar Berbatov insistere på at han er glad for at spille på White Hart Lane, dermed afviser han at han er på vej til en af de engelske storklubber.

Bulgarieren har scoret 22 mål efter sit skifte fra Bayer Leverkusen til Tottenham, og dette har fået de engelske storklubber til at slå øjnene op for ham.

Berbatov har taget disse rygter meget roligt, det lader ikke til at påvirke ham, hvilke klubber der er tale om, tvært imod, tror han sagtens at Tottenham kan komme op og blande sig med dem.

”Jeg håber, at vi næste sæson kan udfordre de store fire (Manchester United, Liverpool, Chelsea og Arsenal, som alle har vist deres interessere i ham, red.) som vi kalder dem i England. Måske vil vi blive en af de fire,” sagde Berbatov til Sky Sports.

“Det har været den mest underholdende sæson i Spurs. Vi har scoret så mange mål, vi spiller godt, vi spiller underholdende for vores fans. For mig er én af de vigtigste ting, at underholde og at nyde det når du spiller, fordi det er et spil.”Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu