Наши партнеры

MenuBerbatov sænkede Celtic

Champions League

Det var nyindkøbet Dimitar Berbatov, der endte med at få en stor rolle i aftenens CL-kamp mellem Manchester United og Celtic, da bulgareren nettede to gange og dermed sænkede de grønhvide tropper fra Skotland.

Begge hold indledte kampen med god vilje på, hvorfor kampen virkede til at kunne ende med noget indhold og mere end en enkelt scoring. Dette viste sig skam også at holde stik, da Dimitar Berbatov efter en halv time havde sørget for god underholdning til Old Trafford. Portugiseren Nani svingede et indlæg, som O’Shea dirigerede videre. Herefter stod Berbatov som en ægte angriber på rette sted, og prikkede bolden i nettet.

Ligeledes stod bulgareren godt placeret, da han efter pausen var på spil for anden gang. Ronaldo forsøgte sig med at brag af et skud, som den skotske keeper kun kunne parrere. Her var den hurtige bulgarer farlig og scorede derfor sikkert til 2-0.

Et kvarter før slut formåede Wayne Rooney at nette, slukke og lukke kampen. Den hårdføre angriber modtog en aflevering fra venstre fra angrebsmakkeren Tevez, hvorefter han med sin svære fysik vristede forsvaret af sig og nettede. Det lugtede af 3-0-sejr, hvilket det også blev til på Old Trafford.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu