Наши партнеры

MenuBenitez: Vi kæmper til det sidste

Engelsk fodbold

Liverpool besejrede i går Fulham på et mål i overtiden, og netop evnen til at kæmpe til det sidste, imponerer holdets træner, Rafael Benitez, der også opfordrer spillerne til at bevare roen.

Liverpool ramte træværket tre gange i kampen mod Fulham, inden det i dommerens overtid lykkedes for israeleren Yossi Benayoun at få nettet til at blafre, og det var 11. gang i sæsonen, at Liverpool scorede i overtiden. Og netop evnen til at kæmpe til det sidste er noget, der gør Liverpool-træner Rafael Benitez tilfreds.

“Altså vi aftaler ikke, at vi skal vente til det sidste minut med at score, men vi går meget op i ikke at give op, før kampen er fløjtet af. Troen, selvtilliden og kvaliteten af vores trup er høj, og fysikken er på plads takket være trænerstaben,” udtaler Benitez til klubbens hjemmeside efter kampen.

Manchester United vandt i dag med 3-2 hjemme over Aston Villa, og derfor er de et point foran Merseyside-klubben, mens de også har en kamp i hånden. Trods den mulige føring på fire point vil Benitez fortsat fokusere på sine egne præstationer.

“At have en vindende mentalitet handler i den grad om at vise det på banen, i stedet for at have det i munden, og selvom vi har et stor udfordring foran os, har vi masser af selvtillid. Men vi bliver nødt til at bevare roen,” slutter Benitez.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu