Наши партнеры

MenuBenfica utilfreds med Portos CL-accept

Champions League

For ikke så lang tid siden valgte UEFA, at smide FC Porto ud af næste års udgave af Champions League. En afgørelse UEFA senere trak tilbage. Dette har nu fået FC Portos rivaler, Benfica, til at appellere sagen til den internationale domstol.

Grunden til at de forsvarende portugisiske mestre blev smidt ud af den kommende turnering, skal findes i at de var indblandet i en sag, hvor de skulle have forsøgt at bestikke dommere. Dette valgte UEFA imidlertidigt at trække tilbage, da de ikke mente at det var muligt, at man kunne få dømt appelsagen, inden Champions League-turneringen gik i gang på ny.

Denne beslutning har fået Benfica til at gå til den internationale sportsdomstol, CAS, det har domstolen i dag bekræftet.

”Vi har netop modtaget en klage for få minutter siden, så jeg kan bekræfte at der vil blive kørt en sag”, sagde Matthiey Reeb fra CAS.

Grunden til at det lige præcis er Benfica der klager, skal findes i at det netop var dem, som ville deltage i næste års turnering, på bekostning af Porto.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu