Наши партнеры

MenuBenfica henter spansk midtbanespiller

Andet fodbold

Den spanske midtbanespiller, Borja Oubina, skifter fra Celta Vigo til den portugisiske storklub Benfica. Spanieren har kostet portugiserne omkring 75 millioner kroner.

Det er kun få dage siden, at Benfica præsenterede deres nye manager, José Antonio Camacho. Allerede i dag har den rutinerede træner hentet sin første spiller til klubben.

Borja Oubina hedder spanieren, som Benfica har skrevet kontrakt med. Der var flere interesserede klubber, deriblandt Manchester City, Villarreal og Atletico Madrid, og Benfica måtte betale godt 75 millioner kroner for at sikre sig spillerens underskrift.

I sidste sæson rykkede Celta Vigo ud af Primera Division og ned i Segunda Division, og derfor ønskede Oubina at skifte klub. Han har desuden spillet to landskampe for det spanske landshold, hvem han fik debut for i 2003.

Benfica møder danske FC København i returopgøret i Champions League-kvalifikationen. Nyindkøbte Oubina kan dog ikke deltage i kampen, da fristen for at registrere spillere er udløbet.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu